Ragnars Gärde

Forssjö erbjuder den bästa kombinationen mellan livet på landet och närheten till staden. Villatomterna på Ragnar Gärde ligger fantastiskt vackert i sluttningen mot sjön i bästa söderläge. Tanken med området är att skapa ett boende mitt i de natursköna omgivningarna som Forssjö har att erbjuda. Här finns aktiviteter för stora som små året om!

Basfakta

Typ: Äganderätt
Rum: 5 - 6 ROK
Yta: 129 - 139m²
.

Om Forssjö

Ca 6 km från Katrineholm ligger Forssjö, en mysig och expansiv by där det finns förskola samt skola upp till 6:an. Här finns också Spökbacken, med alpin utförsåkning i tre olika backar, bara 5 minuter från Ragnars Gärde.

Idéhus speciellt framtaget

Villa Askö, en modern och välplanerad villa på ca 130 kvadratmeter med hela 4 sovrum ger plats för hela familjen att trivas i. De stora fönstren med utsikt över sjön skapar ljus samt inbjuder till avslappnad samvaro.
.

Köpprocessen

Först väljer ni ut och tecknar er för en tomt via mäklaren. Om inte idéhuset passar er har vi 4 veckor på oss att skapa ert framtida hem. Sedan tecknas entreprenadkontrakt på totalentreprenad, ett avtal till fast pris för maximal trygghet för er.
1