Om SjötorpsHus

SjötorpsHus är ett byggföretag som har skapat hus, villor, lägenheter och anläggningar i trä sedan företaget grundades 1997. Sedan dess har företaget vuxit till 100 anställda.

Vi åtar oss i stort sett all sorts byggnation, stort som smått. Med ledord som omtanke, flexibilitet och kvalitet kan ni som beställare hos oss vara trygga i vetskapen om att ni alltid får vad ni vill ha, i rätt tid och med rätt kvalitet. Vi bygger alla våra bostäder och anläggningar på totalentreprenad. Det betyder trygghet, ett kontrakt och alltid till ett fast pris.

SjötorpsHus designar och bygger efter dina önskemål. Vi bygger i lösvirke, vilket gör att vi inte har några fasta ramar eller moduler att ta hänsyn till. I och med att vi har egna snickare har vi full kontroll på slutresultatet. Vi skapar miljövänliga och hållbara bostäder och anläggningar i trä för en hållbar framtid.

Vårt huvudkontor ligger centralt i Katrineholm och vi arbetar i hela Mälardalen. Vi är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet) samt ISO 14001 (miljö).

SjötorpsHus erbjuder en värld av möjligheter och endast fantasin sätter gränserna för vad vi kan skapa tillsammans. Välkommen att höra av dig!

Våra dotterbolag


SjötorpsHus har ett flertal dotterbolag.

Sjötorps Bygg


Sjötorps Bygg ägnar sig åt byggservice, tex arbeten med rot-avdrag.


Sjötorps Mark


Sjötorps Mark gör markarbeten.

Om SjötorpsHus

Miljö

Policy & krav