Ladugård

Sjötorps Bygg grundades av Hans Johansson, bondsonen från Östergötland, 1997. Idag åtar vi oss i stort sett all sorts byggnation, stort som smått. Men rötterna som lantbrukargrabb sitter fortfarande i. Kanske är det just därför som vi på Sjötorps Bygg har fått möjligheten att arbeta så mycket i olika byggprojekt tillsammans med gårdsägarna i Södermanland.

Sjötorps Bygg har stor erfarenhet av byggnation inom lantbruket. Under åren har vi byggt ett 10-tal ladugårdar. Till exempel har vi under 2016/2017 byggt Elvesta Gårds nya mjölkladugård. Vi har även byggt en stor ladugård till Nibble gård som vann årets byggnadsverk 2016 i Södertälje.

Vi platsgjuter konstruktionen som kulvertar och mjölkgrop. Även rännor med rännkanter gjuts till en tät enhet. Vi gjuter också avslutningsväggarna på liggbåsen för att få en stadig konstruktion att sätta vattenkaren i. Byggnaden får med detta en lång livslängd med bra betong som gjuts i överlappande skikt.

För att säkerställa hög kvalité och bra prisbild äger vi stora mängder ställning, en egen z-lift samt en hjuldriven runtomsvängande teleskopslastare. Eftersom vi bygger byggnaderna i egen regi kan vi garantera en mycket hög kvalité på din nya byggnad.

Marcus Koivisto

Byggserviceledare
SjötorpsHus076-698 06 59 marcus.koivisto@sjotorpsbygg.se