Personliga hus skapade för dig

Hur många gånger har du inte hittat ett fint hus i en katalog som skulle passa din familj perfekt, om det inte vore för det där viktiga, det där du bara måste justera, det som gör huset till ditt eget. På SjötorpsHus har vi inga fasta ramar eller moduler att ta hänsyn till. Istället skapar vi personliga villor i lösvirke där vi tillsammans ritar och utformar ditt nya hem.

SjötorpsHus är ett byggföretag

SjötorpsHus är ett byggföretag från Katrineholm som erbjuder helhetslösningar från ritningsförslag till färdigställandet av byggnad. Tillsammans med vår husdesigner kan ni sitta ner och diskutera utformning av planlösning, inomhusmiljö och fasad. Givetvis bygger vi även hus efter din ritning om du har den färdig redan idag.

Vi på SjötorpsHus är med dig på din resa från start till mål. Vi hjälper dig med bygglovsansökan och myndighetskontakter. Som bollplank och stöd har du alltid en egen projektledare att diskutera med under hela byggprocessen. Delaktigheten i ditt projekt gör det naturligt för oss på SjötorpsHus att bygga ditt nya hem på totalentreprenad. Det innebär att du som husköpare endast har en kontaktperson och ett kontrakt till fast pris. Detta ger ökad säkerhet för dig som beställare.

Vad innebär trygghet under husprocessen? Svaret är olika beroende på vem du frågar. Enligt SjötorpsHus så handlar trygghet om förtroende. Därför är vi måna om att du får träffa oss personligen så att vi kan berätta mer om oss själva och hur vi arbetar.