Receptionist

I rollen som receptionist kommer du att ha helhetsansvaret över kontorsservicen på vårt huvudkontor. Du är vår frontperson som välkomnar och tar emot besökare, tar emot samtal via växeltelefon samt ansvarar för inkommande och utgående post. Vidare så kommer du arbeta med personalredogörande uppgifter, arkivering, avstämningar och samordningsuppdrag.

Du kommer helt enkelt ha många kontaktytor som du väver samman så att rätt sak hamnar på rätt ställe och främjar goda samarbeten. I din roll utgår du ifrån vår frontdesk som ska vara bemannad under kontorstid, från klockan 07:00 till 16:00.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi ser att du har minst gymnasial utbildning i kombination med flerårig erfarenhet av arbete inom reception, administration och kundbemötande. Du har goda kunskaper i MS Office-paketet, god teknisk förståelse och goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Det är även meriterande om du har arbetat med Visma Administration, Rillion One och Byggsamordnaren.

Dina personliga egenskaper

Du är en extrovert person som ser det som en självklar del av arbetet att skapa och vårda relationer. Du har förmågan att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du har en genuin vilja och ett öga för detaljer vad gäller att bidra till trivsel och god kontorsservice. Du är inte rädd att växa i din roll och tillsammans med oss.

Vi satsar på våra medarbetare

Vi är en arbetsplats med kollektivavtal vilket innebär bra villkor när det gäller individuell lönesättning, anställningsform, arbetstid, semester och mycket annat. Hos oss är balans i arbetslivet, träning och god hälsa viktigt.

Som vår medarbetare får du årligen en friskvård om 3 000 kronor. Därutöver får du tillgång till vårt intranät som är fyllt med tusentals rabatter och förmåner som du och din familj kan utnyttja.

Vi vill också att du ska få en så bra pension som möjligt när det är väl dags för det, därför erbjuder vi dig tillgång till Europas första och största digitala rådgivare inom pension.

Som om det inte vore nog med det så får du också en unik möjlighet att teckna ett års gratis gruppförsäkringsskydd! Försäkringslösningen som tillhandahålls har konkurrenskraftiga priser och gynnsamma villkor. Under ditt första anställningsår erbjuder vi dig valfritt Basskydd helt gratis.

Intresserad? I denna rekrytering kommer urval att ske löpande, vi ser fram emot att ta del av din ansökan via e-post så snart som möjligt. Provanställning kan komma att tillämpas.

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Länk till jobbet på platsbanken

Skicka din ansökan till Bruno Maras.

Bruno Maras

Ekonomi- och HR-chef
SjötorpsHus076-277 22 79 bruno.maras@sjotorpshus.se