Kalkylator

SjötorpsHus ritar, projekterar och bygger nya moderna bostäder och anläggningar. Vi bygger i flexibel och miljövänlig trästomme. Nu behöver vi bli fler!

Beskrivning

Vi söker dig som är en erfaren kalkylator som vill vara en del av vårt team av engagerade och positiva medarbetare.
Som person är du självgående, strukturerad och analytisk och har ett utpräglat siffersinne och kan göra rimlighetsbedömningar. Du har ett genuint intresse för byggbranschen och dess regelverk samt god kunskap inom bygg- och anbudsprocessen.
Du tycker om att samarbeta med människor, är strukturerad och intresserad av siffror. Du är noggrann, ansvarsfull, arbetar självständigt och kan prioritera även i stunder då det är högt tempo. Din kommunikativa förmåga är mycket god på svenska.

Arbetsuppgifter


Som arbetsuppgift kommer du göra mängdning samt olika kalkyler. Du kommer även leda anbudsinlämningar och upprätta underlag inför inlämning av anbud. Du kommer medverka vid start- och avstämningsmöten, kontrollera offerter stämmer mot förfrågan, genomföra risk- och möjlighetsanalys vid ÄTA-arbeten och upprätta förfrågningar till UE. Du kommer även bidra med effektivare alternativa lösningar tillsammans med leverantörer/konsulter.

Kvalifikationer


Vi söker dig som har bred byggkunskap och har minst 5 års dokumenterad erfarenhet från rollen som kalkylator. Vidare ska du ha erfarenhet av att kalkylera på olika typer av byggprojekt (TE, GE) i storleksklassen 0,1-100 MKR inom ROT och nybyggnation. Du bemästrar programmen Bidcon, Bluebeam, Byggsamordnaren samt även officepaketet.

Övrigt


Anställningsform är tillsvidare på heltid.
SjötorpsHus har ett modernt huvudkontor i Katrineholm samt ett nybyggt lokalkontor i Örebro. Tjänsten är placerad på någon av dessa orter.
Vill du veta mer om tjänsterna kan du ringa Robert Arconge på tel 076-946 06 85. Skicka in din ansökan och CV till robert.arconge@sjotorpshus.se. Rekrytering sker löpande. Vi behandlar dina personuppgifter i enighet med vår integritetspolicy.
Externa rekryteringsfirmor undanbedes att ta kontakt i denna rekrytering.

Om SjötorpsHus


SjötorpsHus är ett byggföretag som har skapat hus, villor, lägenheter och anläggningar i trä sedan företaget grundades 1997. Sedan dess har hela koncernen vuxit till drygt 100 anställda och omsätter cirka 300 miljoner kronor. Inom koncernen åtar vi oss i stort sett all sorts byggnation, stort som smått. Vårt huvudkontor ligger centralt i Katrineholm, vi har lokalkontor i Örebro och vi arbetar i hela Mälardalen.

Välkommen med din ansökan!