Brf Sommarängen i Kumla

Här i Gröna Sörby kommer vi på SjötorpsHus bygga Brf Sommarängen. De 14 radhuslägenheterna är vardera ca 161 kvm och har 5 rum och kök samt 2 badrum. Planlösningen är välplanerad och inbjuder till härligt socialt umgänge på bottenvåningen. I anslutning till köket ligger den stora altanen samt tillhörande trädgård i soligt syd/västläge.

På plan 2 finns ett allrum där ungdomar kan ha sin egen avdelning där de kan umgås, se på tv och spela spel. Här finns även stora sovrummet samt två sovrum till. Här finns också en wc/d med tvättmaskin och torktumlare så man slipper springa med tvätt mellan våningsplanen. Våningen erbjuder även bra med förvaring i sovrummen samt en separat klädkammare.

Plan 3 är en stor oinredd yta, fri för dig att använda till vad som passar dig och din familj. Kanske blir det ett stort hemmakontor, en ateljé, tonårsrum, innebandyrum, hobbyrum där vävstolen får plats eller ett spännande äventyrsrum där barnen kan smyga omkring mellan lådor och möbler som inte används just nu. Låt radhuset växa med familjen.

Välkommen till Brf Sommarängen i Gröna Sörby, med plats för familjen genom hela livet.

Hör av dig till mäklare Joel Hämälä redan idag för att boka ditt drömboende!

Objekt 2002

Typ: 3 plan
Rum: 5 ROK
Yta: 161 m²
Pris: 2 795 000 kr

I bästa syd/västläge

Bostadsrätterna består av 14 väldisponerade radhuslägenheter i tre plan. Varje radhuslägenhet är 161 kvm stor med 5 rum och kök. Alla lägenheterna har en egen trädgård i bästa avskilda läge.

Miljövänliga hus i trä

Genom att använda trä som byggmaterial och bygga energisnålt bidrar vi till en bättre miljö idag och för kommande generationer i framtiden. Byggnationen planeras starta under sommaren 2022 och vara klar hösten 2023.

Ett bekvämt boende ger tid till att leva

Planlösningarna på BRF Sommarängen är öppna och moderna och materialstandarden genomgående hög. Allt för att du ska kunna flytta in och börja njuta av ditt nya hem direkt. Varje radhuslägenhet har ett utvändigt förråd.

Försäljning startat

Försäljningen har nu startat! Hör av dig till Joel Hämälä, mäklare på Fastighetsbyrån redan idag för att boka ditt drömboende.