Brf Strandängen

Här på området Ragnars Gärde i Forssjö kommer vi bygga 16 st moderna, energieffektiva och miljövänliga bostadsrätter i trä med solceller på taket. De stora ljusa lägenheterna ligger i naturskön miljö med fantastisk utsikt ut över Forssjösjön med en egen balkong eller uteplats i bästa söder/västerläge.

6 km utanför Katrineholm ligger Forssjö, en mysig och expansiv by i direkt anslutning till Forssjösjön. I Forssjö finns förskola samt skola upp till och med 6:an och ett aktivt föreningsliv med fotbollsklubb och fiskevårdsförening. I Forssjö finns även en upplyst motionsslinga om 5 km och endast 5 minuter bort ligger Spökbacken med alpin utförsåkning. För dig som gillar golf så ligger Katrineholms Golfklubb i Jättorp knappa 10 minuter bort.

Välkommen till ett bekvämt boende som ger tid till att leva!

Brf Strandängen är nu ute för försäljning, välkommen att höra av dig för att boka din nya lägenhet idag!

Objekt 2004

Typ: Bostadsrätt
Rum: 3 ROK
Yta: 71 m²
Pris: Såld

I bästa söder/västerläge

Bostadsrätterna ligger vackert i sluttningen ner mot Forssjösjön och består av 16 väldisponerade lägenheter i två plan. Lägenheterna är 61-71 kvm stora med 2-3 rum och kök. Alla lägenheterna har tillgång till en egen balkong eller uteplats i bästa söder/västerläge.

Miljövänliga hus i trä

Genom att använda trä som byggmaterial och bygga energisnålt bidrar vi till en bättre miljö idag och för kommande generationer i framtiden. Givetvis utrustar vi våra hus med solceller. Byggnationen planeras starta under sommaren och vara klar sommaren 2022.

Ett bekvämt boende ger tid till att leva

Planlösningarna på brf Strandängen är öppna och moderna och materialstandarden genomgående hög. Allt för att du ska kunna flytta in och börja njuta av ditt nya hem direkt. Varje lägenhet har ett utvändigt förråd.

Boka din nya lägenhet

Försäljningen är igång. SjötorpsHus säljer Brf Strandängen i samarbete med Fastighetsbyrån i Katrineholm. Kontakta Fredrik Öjdahl för att boka ditt nya boende idag!