BRF Sjöglimten

Försäljningen av Brf Sjöglimten har startat och det är endast 1 lägenhet kvar. Hör av dig redan idag för att boka ditt nya hem.

6 km utanför Katrineholm ligger Forssjö, en mysig och expansiv by i direkt anslutning till Forssjösjön. I Forssjö finns förskola samt skola upp till och med 6:an och ett aktivt föreningsliv med fotbollsklubb och fiskevårdsförening. I Forssjö finns även en upplyst motionsslinga om 5 km och endast 5 minuter bort ligger Spökbacken med alpin utförsåkning. För dig som gillar golf så ligger Katrineholms Golfklubb i Jättorp knappa 10 minuter bort.

Här på området Ragnars Gärde kommer vi bygga brf Sjöglimten som är moderna, energieffektiva och miljövänliga radhusbostadsrätter i trä med solceller på taket. De stora ljusa lägenheterna ligger i naturskön miljö med fantastisk utsikt ut över Forssjösjön.

Välkommen till ett bekvämt boende som ger tid till att leva!

Basfakta

Typ: Bostadsrätt Rum: 2 - 3 ROK Yta: 67 - 75m²

I bästa söder/västerläge

Radhusen ligger vackert i sluttningen ner mot Forssjösjön och består av 9 väldisponerade lägenheter i ett plan. Lägenheterna är 67-75 kvm stora med 2-3 rum och kök. Alla lägenheterna har tillgång till en egen uteplats i bästa söder/västerläge.

Miljövänliga hus i trä

Genom att använda trä som byggmaterial och bygga energisnålt bidrar vi till en bättre miljö idag och för kommande generationer i framtiden. Givetvis utrustar vi våra hus med solceller. Byggnationen planeras starta i höst och vara klar till årsskiftet 2021/2022.

Ett bekvämt boende ger tid till att leva

Planlösningarna på brf Sjöglimten är öppna och moderna och materialstandarden genomgående hög. Allt för att du ska kunna flytta in och börja njuta av ditt nya hem direkt. Varje radhuslägenhet har ett utvändigt förråd.

Intresseanmäl dig idag!

SjötorpsHus säljer Brf Sjöglimten i samarbete med Fastighetsbyrån i Katrineholm. Kontakta Haidar Thamer för att intresseanmäla dig redan idag så att du inte missar någon information!