BRF Sjöglimten

Snart startar försäljningen av Brf Sjöglimten. Intresseanmäl dig redan idag för att inte missa någon information!

6 km utanför Katrineholm ligger Forssjö, en mysig och expansiv by i direkt anslutning till Forssjösjön. Här finns förskola samt skola upp till och med 6:an och ett aktivt föreningsliv med fotbollsklubb och fiskevårdsförening. I Forssjö finns även en upplyst motionsslinga om 5 km och endast 5 minuter bort ligger Spökbacken med alpin utförsåkning. För dig som gillar golf så ligger Katrineholms Golfklubb i Jättorp knappa 10 minuter bort.

I sluttningen ner mot sjön i bästa söder/västerläge ligger det nya bostadsområdet Ragnars Gärde. Här kommer vi på SjötorpsHus 9 väldisponerade radhuslägenheter i ett plan. Lägenheterna är 67-75 kvm stora med 2-3 rum och kök. Här erbjuds ett bekvämt boende med fullutrustat kök från Marbodal och helkaklade badrum. Alla lägenheterna har tillgång till en egen uteplats i bästa söder/västerläge.

Husen utstrålar kvalitet. Här bor du i ett nybyggt och energieffektivt hem med solceller på taket. Varje radhuslägenhet har ett utvändigt förråd. Planlösningarna är öppna och moderna och materialstandarden genomgående hög. Allt för att du ska kunna flytta in och börja njuta av ditt nya hem direkt.

Om du vill ta dig en sväng in till stan finns det cykelväg hela vägen in till Katrineholm eller så stannar bussen precis ovanför området. Vill du hellre ta vattenvägen så kommer det anläggas en båtbrygga i direkt anslutning till området.

Välkommen till ett bekvämt boende som ger tid till att leva!

Basfakta

Typ: Bostadsrätt Rum: - Yta: 0 - 0m²

Intresseanmälan

Dina uppgifter hanteras enligt vår Integritetspolicy.

Haidar Thamer

Mäklare Fastighetsbyrån073-555 22 65 haidar.thamer@fastighetsbyran.se