Kiladalens Golfklubb

Du lämnar Nyköping och stadens puls och kör på enbart några få minuter den korta sträckan om ca 8 km ut till Åby Gård. När du svänger av den stora vägen och kör vidare ut på landet möts du av skogen och golfbanans vidsträckta gröna ytor, ett lugn sprider sig i din kropp och du känner dig hemma. Där mellan träden i direkt anslutning till golfbanan ligger det, huset du väntat på.

Villorna på Kiladalens golfklubb har en modern och exklusiv design. Det första som möter dig när du öppnar dörren är en mycket fin siktlinje rakt genom hela huset ut över golfbanan. Du ser hur huset öppnar upp sig och välkomnar dig hem. Fasaden av trä harmonierar med omgivningen och du känner verkligen att du befinner dig nära naturen. Här finns en trivsam plats för dig och din familj. Varje tomt är ca 1000 kvm stor.

Objekt D

Typ: 1 plan
Rum: 5 ROK
Yta: 139 m²
Pris: Ledig

Två olika husmodeller

Villa Kiladalen finns i två olika storlekar på 124 kvm med 4 rok eller 139 kvm med 5 rok, och du kan istället för dressingroom välja att ha en bastu/relaxavdelning.
Modell A (124 kvm) planritning i pdf
Modell C (139 kvm) planritning i pdf

Med utsikt över green 4

Husen ligger med närhet till naturen och har utsikt över green 4.

Intresseanmälan pågår

Är du intresserad av att bo i ett eget hus precis bredvid green 4 på Kiladalens golfklubb, kontakta Sandra för mer information. Avstyckningen är påbörjad och byggstart är planerad till hösten 2019.