Ragnars Gärde

Forssjö erbjuder den bästa kombinationen mellan livet på landet och närheten till staden. Villatomterna på Ragnar Gärde ligger fantastiskt vackert i sluttningen mot sjön i bästa läge. Tanken med området är att skapa ett boende mitt i de natursköna omgivningarna som Forssjö har att erbjuda. Här finns aktiviteter för stora som små året om!

Denna del av Ragnars Gärde består av 30 villatomter. Några av tomterna erbjuds här exklusivt till SjötorpsHus villakunder och de är dessa vi presenterar nedan. Vi på SjötorpsHus träffar dig gärna för ett förutsättningslöst möte oavsett vilken tomt som du intresserad av där vi kan diskutera dina husplaner tillsammans. Välkommen!

Objekt 7

Typ: 1 plan
Rum: 6 ROK
Yta: 130 m²
Pris: Såld

Om Forssjö

Ca 6 km från Katrineholm ligger Forssjö, en mysig och expansiv by där det finns förskola samt skola upp till 6:an. Här finns också Spökbacken, med alpin utförsåkning i tre olika backar, bara 5 minuter från Ragnars Gärde.

Inpsirationshus speciellt framtaget

Villa Askö ladhus, en modern och välplanerad villa på ca 130 kvadratmeter med hela 4 sovrum ger plats för hela familjen att trivas i. De stora fönstren med utsikt över sjön skapar ljus samt inbjuder till avslappnad samvaro.

Köpprocessen

Först väljer ni ut och tecknar er för en tomt via mäklaren. Om inte inspirationshuset passar er skapar vi tillsammans ert personliga hem. Sedan tecknas entreprenadkontrakt på totalentreprenad, ett avtal till fast pris för maximal trygghet för er.