Brf Alen

Försäljningen pågår för Brf Alen i centrala Katrineholm, 32 lägenheter som samtliga har genomgående hög materialstandard. De flesta lägenheter har inglasad balkong.

Du bor med direkt närhet till stadens puls, restauranger, mataffärer med mera. Härifrån har du en minuts promenad till Sultans konditori och tågstationen och ytterligare någon minut till centrum.

Hör av dig redan idag för att boka ditt nya hem.

Objekt 1307

Typ: Bostadsrätt
Rum: 1 ROK
Yta: 37 m²
Pris: 850 000 kr

Välkommen till Brf Alen

Här bor du i ett nybyggt och energieffektivt hem. Planlösningarna är öppna och moderna och materialstandarden genomgående hög. Allt för att du ska kunna flytta in och börja njuta av ditt nya boende direkt.

Exklusiva takvåningar

Brf Alen erbjuder Katrineholms mest exklusiva takvåningar med utsikt över hela Katrineholm från 5:e våningen, 3 m i takhöjd, braskamin, balkong plus ytterligare 75 kvm takterrass varav 23 kvm är inglasad för härligt uteliv.

Bo i centrala Katrineholm

På Brf Alen kommer vi bygga moderna, energieffektiva och miljövänliga lägenheter. Bo med bara någon minuts promenad till Sultans konditori och ytterligare någon minut till tågstationen och centrum.

Hör av dig redan idag!

För att höra mer om Brf Alen hör av dig idag till Fredrik Öjdahl, mäklare på Fastighetsbyrån. SjötorpsHus samarbetar med Fastighetsbyrån i försäljningen av Brf Alen.