Brf Albert

Bo modernt och naturskönt i Stora Mellösa

Brf Albert

Brf Albert

Brf Albert

I Stora Mellösa har du nu chansen att bo modernt och bekymmersfritt. Med härligt naturnära läge uppförs under 2018 8 stycken väldisponerade bostadsrätter. Vi bygger här 1 parhus i 2 plan om 5 rok samt 3 parhus i 1 plan om 3 rok. Samtliga lägenheter håller en hög standard!

Här erbjuds ett bekvämt boende med fullutrustat kök, helkaklade badrum och separat tvättrum. Förråd och en härlig uteplats med trädäck i bästa söder/västerläge ingår till respektive hus. I trädgården är gräset sått, infarten är asfalterad och fasaden färdigmålad.

Allt för att du ska kunna flytta in och bara njuta av ditt nya boende direkt.

Basfakta

Typ: Bostadsrätt
Rum: 5 - 5 ROK
Yta: 110 - 110m²
Dina uppgifter hanteras enligt vår Integritetspolicy.

David Lundekvam

Mäklare Fastighetsbyrån019-21 70 05 david.lundekvam@fastighetsbyran.se

Närhet till allt

Kv Alberts Gärde ligger centralt med närhet till affär, skola och busshållplats. Vid behov finns Örebro centrum på bekvämt avstånd. Det centrala läget gör att du har gångavstånd till det mesta som Stora Mellösa har att erbjuda.

Katrinelund Gästgiveri

Stora Mellösa erbjuder ett lugnt och lantligt läge med närhet till natur och bad. Du som köper en bostadsrätt på BRF Albert får även tillgång till det nybyggda poolområdet med gym vid Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog.

Prisad skola

Stora Mellösa har blivit prisade för Sveriges bästa skola och flera gånger uppmärksammats för sitt pedagogiska arbete tillsammans med barnen.
1