Brf Djulö Backar

Brf Djulö Backar

Brf Djulö Backar

Bo med fantastisk utsikt över Djulö gärde.

Brf Djulö Backar

Brf Djulö Backar

Brf Djulö Backar

Välkommen till Djulö Backar! På Djulö Backar kommer vi bygga moderna, energieffektiva och miljövänliga bostadsrätter i trä. Husen är energieffektiva och välisolerade vilket skapar tysta lägenheter som tillsammans med vetskapen om att de byggs i miljövänlig trästomme gör dem trivsamma att leva i.

Basfakta

Typ: Bostadsrätt
Rum: 2 - 4 ROK
Yta: 61 - 86m²

Välkommen till Djulö Backar

Planlösningarna är öppna och moderna och materialstandarden genomgående hög. Allt för att du ska kunna flytta in och börja njuta av ditt nya boende direkt. Djulö Backar erbjuder ett hem för dig som vill bo bekymmersfritt och ha tid till att leva.

Nära till allt

De stora ljusa lägenheterna ligger i naturskön miljö med fantastisk utsikt ut över Djulö gärde samtidigt som du bor centralt, med en kort cykeltur till Katrineholms centrum.

Trädgård eller balkong

Här kommer vi bygga 30 lägenheter som är mellan 2 rok och 4 rok om ca 60-84 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har balkong eller en liten trädgård. Byggnationen planeras starta under hösten 2017 och vara klar under hösten 2018.

Bekvämt

Lägenheterna på plan 2 och 3 har alla tillgång till hiss. Möjlighet till parkering i carport finns på området om så önskas. Samtliga lägenheter har genomgående hög standard och material som helkaklat badrum och tvättmaskin i lägenheten.
1