Projektledare sökes

SjötorpsHus ritar, projekterar och bygger nya moderna bostäder och anläggningar. Vi bygger i flexibel och miljövänlig trästomme. Nu behöver vi bli fler!

Är du projektledare och söker nya utmaningar? Vill du ha stort ansvar och en fri roll? Välkommen till ett av Södermanlands mest expansiva företag med din ansökan.

Hos oss kommer du ha en nyckelroll för att allt ska gå i lås. Det är mycket som behöver fungera för att ett byggprojekt ska bli framgångsrikt. Som projektledare håller du i många av de trådar som skapar förutsättningar för att bedriva vår produktion på bästa sätt: i tid, med hög kvalitet och med god lönsamhet.

Du driver dina projekt från start till avslut och överlämnande. Du har både ett administrativt och ett kundfokuserat arbete. Du ansvarar för inköp, planering, ekonomiuppföljning och den allmänna administrationen i de byggprojekt du driver. Under en vanlig dag har du täta kontakter med underentreprenörer, beställare och leverantörer.

För att trivas hos oss gillar du utmaningar, tycker om att jobba gentemot deadlines och är drivande. Du är också noggrann och tycker om att planera din tid.

Du har en högskoleutbildning inom bygg/anläggning alternativt 4-årig teknisk gymnasieutbildning. En yrkesarbetarbakgrund är också meriterande för tjänsten.

Anställningsform är tillsvidare på heltid.

SjötorpsHus har nybyggt huvudkontor i Katrineholm som vi utgår ifrån.

B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsterna kan du ringa Pär Knutsson på 0705-17 16 60.
Skicka in din ansökan och CV till info@sjotorpshus.se. Rekrytering sker löpande.

Vi behandlar dina personuppgifter i enighet med vår integritetspolicy.

Kontakt

Projektledare sökes

1